Skip to content

Dog Security Almere - HondenbewakingOver Dog Security Almere

 

Dog Security Almere is opgericht in 2003 en is gespecialiseerd op het gebied van Hondenbewaking. Ons bedrijf is voortgekomen uit enorme bewondering voor de herdershond, de Duitse herder in het bijzonder, en het enthousiasme voor het beveiligingswerk met de hond.

 

Specialisatie

Hondengeleider is een specialisatie in het beveiligingsvak, waarvoor intensief trainen van groot belang is. Dog Security Almere hecht zeer veel waarde aan het goed en regelmatig trainen met de hond. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding van een instructeur.

 

Certificering

Wij spelen in op de vraag en de behoefte van de klant waarin het welzijn en het belang van de hond hoge prioriteit heeft. Een combinatie van een professionele aanpak en frisse ideeën met hart voor onze hond en voor het beveiligingsvak. Dog Security Almere beschikt naast de benodigde beveiligingscertificaten, over de kennis en ervaring in het africhten van honden en het geven van instructie.

 

Naast het beveiligingsdiploma en geschiktheidsverklaring met de diensthond, beschikt de hondengeleider over:

  • BHV +AED
  • VCA + Havenbeveiliging ( ISPS code )
  • Veilig werken aan het spoor

 

Maatwerk

Alle opdrachten worden afzonderlijk bekeken en als uniek ervaren. De wens van de opdrachtgever is ons uitgangspunt. Indien nodig en/of gewenst wordt de werkwijze met de opdrachtgever besproken. Dog Security Almere is het visitekaartje van de opdrachtgever en kan bij beveiligingsobjecten prominent aanwezig zijn, repressief aanwezig zijn en op de achtergrond werken, maar altijd gereed om vakkundig en adequaat te kunnen handelen.

Naast beveiligingsdiensten kunnen wij tevens uw veiligheidsplan maken of beoordelen.

 

Meer informatie of offerte? Klik hier.