Warning: The magic method VFB_Pro::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/4/2/dogsecurityalmere.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php on line 78 Warning: The magic method VFB_Pro_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/4/2/dogsecurityalmere.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/public/class-form-display.php on line 51 Objectbeveiliging - Dog Security Almere Skip to content

dog_security_almere_objectbeveiligingObjectbeveiliging

 

Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object. Door het verrichten van brand-, sluitcontroleronde, regelmatige controleronden worden voor het object vitale ruimtes gecontroleerd.

 

Er wordt er tijdens deze ronden gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord.

 

Portiers- en/of receptiediensten

Bij portiers- en/of receptiediensten kan worden gedacht aan sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers, het beantwoorden van de telefoon en het houden van toegangscontrole al dan niet door middel van visitatie.

 

Maatwerk

Elke organisatie is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren objectbeveiliging als maatwerk waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw organisatie of object.

 

Meer informatie of offerte? Klik hier.